Beste gasten,

Wij hebben ons de afgelopen tijd voorbereid op de heropening van onze zaak. Met natuurlijk een menukaart met heerlijke amerikaanse gerechten, een opgefrist restaurant en terras en een nieuwe tafelschikking. Ondanks alles willen we onze gasten weer volop in de watten kunnen leggen. 

We hebben te horen gekregen dat er maximaal 4 personen aan 1 tafel mogen zitten. Ons team heeft alles zo opgesteld dat dit zoveel mogelijk ook kan. Natuurlijk moeten wij net als de rest van de horeca ons aan de 1,5 m houden. Om iedereen een gezellig plekje te geven in ons restaurant hebben wij besloten om alleen op vrijdag, zaterdag en zondag ons restaurant te openen voor gasten voor het diner. U bent van harte welkom in onze American Diner of op ons terras aan het water voor een heerlijk avondje tafelen. Reservatie is verplicht!

Op het terras en in het restaurant zijn verschillende schermen geplaatst. We hebben ons best gedaan om het er toch gezellig uit te laten zien, maar er ook zeker van te zijn dat het zorgt dat u veilig bij ons terecht kunt voor een leuke middag of avond. Verder zijn er looplijnen geplaatst en is er op het terras een in en uitgang. Straks hebben wij standaard handschoentjes aan, desinfecteren wij alles zo veel mogelijk en proberen we u ondanks deze maatregelen toch een gezellige middag of avond te bezorgen.

Mochten er verder nog updates komen over hoe het er aan toe gaat bij ons in het restaurant dan houden wij u via de website op de hoogte. We hopen op uw begrip en zien u graag vanaf 1 juni!

Reserveren kan vanaf heden via :0487-507283 of via het reserveringsformulier op onze website www.hillsbergharen.nl

  Team Hill’s

© Copyright - Hill's Bergharen