Hill’s food & fun

Complete horeca, events, overnachten en gave activiteiten

Feesten bij Hill’s

Dé feestlocatie in Maas & Waal? Die vindt je natuurlijk in Bergharen! Hill’s , een prachtige en unieke feestlocatie in hartje Maas en Waal. De feestlocatie heeft voldoende ruimte voor een groot aantal personen en biedt volop gelegenheid voor een prachtig feest. Of het nu om een personeelsfeest, een verjaardag of een trouwerij gaat. 

Let the party begin

Feesten bij Hill’s, daar wordt nog lang over gesproken. Wij bieden diverse besloten ruimtes waar u samen met uw gezelschap een heerlijke middag, avond of dag kunt beleven. De verschillende ruimtes kennen veel mogelijkheden en een diversiteit in capaciteit. Voor zowel kleine als grote gezelschappen bieden wij een passende en unieke feestlocatie met ruimte voor bar, podium en dansvloer.  Voor een select gezelschap hebben we een wat kleinere ruimte. Voor echt grote gezelschappen hebben wij ons overdekte terras aan het water bij ons Paviljoen Woodstock met voldoende ruimte voor een bar, een podium of zelfs een dansvloer.

geheel naar wens

Uiteraard serveren wij op onze feestlocatie in Bergharen bier, fris en wijn. Daarnaast hebben we op de feestlocatie ook de beschikking over diverse andere drankjes, lekkere hapjes en gezellige bediening. Wilt u een onvergetelijk feest op onze feestlocatie in Bergharen organiseren inclusief heerlijke hapjes, Wellicht enkele speciaalbieren, entertainment, gastvrije bediening en meer? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

arrangementen

Time to party! Hill’s biedt tal van mogelijkheden voor het perfecte (avond)feest of jullie bruiloft. Wij hebben al all-in arrangementen vanaf € 37,50 per persoon!

Overnachten 

Het komt regelmatig voor dat er vrienden en familieleden van ver komen. Het is dan ideaal om een locatie voor uw bruiloft of feest te hebben waarbij ze kunnen overnachten. Het is nog idealer als dat in stijl kan én tegen een aantrekkelijk tarief. Wij presenteren aan u een te gekke groepsaccommodatie, bestaande uit luxe safaritenten! Zo kunnen uw gasten van ver net als iedereen het feest tot in de late uurtjes meemaken

openingstijden

Maandag & Dinsdag

Gesloten

Woensdag & Donderdag

16:00 – 20:00

Vijdag, Zaterdag & Zondag

12:00 – 20:00

Contact

Phone

0487-507283 info

0487-532090 bestellingen

 

Mail

hillsbergharen@kpnmail.nl

Adres

Stompendijk 9 6617KH Bergharen