Flintstone games

Waan je voor even een oermens….Wilmaaaaaa!!!

Haal de oermens in je naar boven

Wat ga je doen?

 • Slalom race / zagen; Naast steen werd er natuurlijk al vroeg hout bewerkt. Jij en je team gaan een boomstam in een slalom race verplaatsen  en vervolgens een boomstam doorzagen.  Uiteraard gaat het ook hier weer om de punten maar ook om fysieke kracht!
 • Vuur maken Kun je samen met je team echt vuur maken? (zonder lucifers of aansteker!) Teamwork, survival skills en gezonde dosis verstand helpen jullie hier om de punten te behalen.
 • Arching: Pijl en boog werden gebruikt bij de jacht. Je mag op het blazoen schieten en zoveel mogelijk punten verzamelen voor je team.
 • Tug of war: Wie is het sterkste team met touwtrekken
 • Reuzekatapult: De teams nemen het tegen elkaar op om uit hout, touw en elastiek de beste katapult te bouwen.  Tijdens de afsluitende schietwedstrijd zal bekend worden of jouw team de beste katapult heeft gebouwd en de meeste punten krijgt.
 • Flintstoneauto bouwen en race: Je gaat met je team een echte Flintstone auto maken en proberen de race als eerste de finish te passeren.

  Je kunt nat of vies worden

  Neem een extra setje schone kleding en een handdoek mee.

  Kosten per persoon: € 27,50

  Minimum aantal deelnemers: 8

  Tijdsduur: 2 uur incl. pauze drankje

  Openingstijden

  E chopper, E-Fatbike , E-Beachcruiser verhuur is geopend  van dinsdag t/m zondag van 9.30-18.00 uur.

  Ons paviljoen met terras aan het water is alleen geopend voor groepen tijdens events en feesten op afspraak. Hiervoor gelden aangepaste openingstijden.

  Contact

  Telefoon

  06-43088291 (tot 18:00)

   

  Mail

  hillsbergharen@kpnmail.nl

  Adres

  Stompendijk 9 6617KH Bergharen