Hill’s Bergharen

Boek je allerleukste groepsuitje

Jong of oud, grote of kleine groep, zakelijk, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, voor iedere groep kun je bij Hill’s Bergharen de leukste sportieve activiteiten en de meest originele groepsuitjes in Gelderland plannen. Doe je het liefst outdoor uitjes of doe je liever spelletjes binnen? Wij zorgen voor een leuke dag voor iedereen! Ons team stelt voor alle deelnemers een uniek programma samen om zo een onvergetelijk uitje in Maas en Waal te plannen.

Wie bieden een uitgebreid aanbod van actieve en originele groepsuitjes in het Land van Maas en Waal voor zowel outdoor als indoor. Uitdagende sportieve activiteiten zonder dat er wordt ingeleverd op gezelligheid en plezier, daar staan we voor! Bovendien helpen wij je graag met het realiseren van een onvergetelijk uitje met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Stel je eigen uitje samen met activiteiten zoals een geweldige E-choppertoer, bubble voetbal, boogschieten of de befaamde Adventure Team Challenge. Als je van outdoor uitjes houdt zit je bij ons in ieder geval goed!

E-Chopper tour

Kom een E-chopper huren bij Hill’s Bergharen (Gelderland) en waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige landschap in het zuiden van Gelderland. Toer over de mooie dijken of ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes… Maak kennis met de mooie omgeving door middel van een rou-te die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten tijdens het rijden met de E-chopper!

E-Fatbike tour

Wil jij een stoere E-fatbike huren in Maas en Waal? Een geweldig idee! Met je E-fatbike kun je met de dikke banden niet alleen over ruige paden rijden, je hebt bovendien elektrische trapondersteuning. Zo wordt een fietstocht in Maas en Waal wel heel erg leuk!  Het fijne van een E-fatbike is dat je het gevoel hebt dat je bijna over de grond zweeft. Daardoor kun je zonder enige moeite op elk soort terrein rijden. Daarnaast is de E-fatbike enorm licht, en dat betekent dat hij erg wendbaar is en je veel grip hebt in bochten. Ideaal als je een leuke afstand wilt fietsen vanuit onze locatie in Bergharen. Geweldig om over de dijken te rijden!

Beachcruiser tour

Tour op een Beach Cruiser  door het mooie Maas en Waalse land met het idee van een oude Amerikaanse motor! Huur de Beach Cruiser en beleef een uniek uitje! Deze stoere E-bike met zijn dikke banden zorgen voor een perfecte wegligging en wordt ook wel een elektrische Beach Cruiser, een Fat-Wheel of een Retro-E-Bike genoemd.

De Beach Cruiser is een hele stoere e-bike. Hij heeft 7 versnellingen en een ondersteunende elektrische motor waardoor het fietsen echt een fluitje van een cent wordt. Door de sterke motor, je relaxte houding en de uitstraling is dit de e-bike die je zeker een keer geprobeerd moet hebben.

Kano experience

Tijdens het kanovaren in het Land van Maas en Waal over de Wetering is ontspanning en plezier gegarandeerd! Laat je meevoeren over de stroming van het water en geniet van de schitterende omgeving, een stukje natuur enkel zichtbaar vanuit de kano.

  • Vanaf 2 personen
  • Deze activiteit voor kleine en grote groepen duurt 1,5 tot 2 uur
  • Inclusief zwemvest

Vlot varen

Vier tonnen, acht palen en een hoop touw. Dit is al het materiaal wat je krijgt om met je team een vlot te maken. Samenwerking is essentieel tijdens deze activiteit voor grote groepen. Daarom is deze activiteit perfect voor teambuilding. Afhankelijk van je eigen vlotbouwvaardigheden wordt het de Titanic of de Vliegende Hollander! Dit is één van onze leukste uitjes voor grote en kleine groepen.

Adventure Team Challenge

Bij de Adventure Team Challenge combineren wij teambuilding en fun spellen die we aanpassen op jouw gezelschap. Zo kan iedereen op hun eigen niveau meedoen en genieten. Meestal doen we 8-10 verschillende spellen in deze 2 uur. Ideaal voor een bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje.

Voor een paar uur activiteit, uitdaging, samenwerking en plezier is de Adventure Team Challenge, kort gezegd de ATC, een activiteit die je gedaan moet hebben.

 

Flintstone Games

Waan jezelf in het stenen tijdperk met deze Flintstone games! Ga met elkaar de competitie aan en laat zien welk team de beste oermens in zich heeft! Tijdens de activiteiten moet je al je vaardigheden gebruiken  om vervolgens bij het eindspel een zo mooi, snel en stevig mogelijke Flintstone wagen te bouwen. Met deze auto gaat u vervolgens racen tegen de andere teams! Verkleed u als Barney, Fred, Wilma of Betty en kijk welk team de beste oermens is!

Highland Games

Gekleed in echte Schotse kilt worden de onderdelen van de  Highland Games nagedaan op originele en ludieke wijze. Dit is voor alle groepen leuk die eens iets anders willen doen. Dus heb je zin in een middag vol fun, uitdaging, teambuilding en actief bezig zijn? En mag het van jullie best lekker gek? Dan is deze buitenactiviteit zeker een aanrader voor jullie volgende bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Texas RedneckGames

Gekleed in echte Redneck overall worden de onderdelen van de  Texas Redneck Games nagedaan op originele en ludieke wijze. Dit is voor alle groepen leuk die eens iets anders willen doen, dit zijn beslist de leukste alternatieve 10 kamp spelletjes ooit. Dus heb je zin in een middag vol fun, uitdaging, teambuilding en actief bezig zijn? En mag het van jullie best lekker gek? Dan is deze buitenactiviteit zeker een aanrader voor jullie volgende bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Boogschieten

Laden, richten en schieten maar. Nu nog de roos raken of de ballonnen onder tijdsdruk kapot kunnen schieten. Boogschieten is onwijs leuk, maar ook gevaarlijk en moeilijk. Vandaar dat we altijd starten met een heldere uitleg. Als duidelijk is wat de veiligheidseisen zijn, kunnen we oefenen. Na wat oefen pijlen begint de wedstrijd. Wie weet als eerste de ballonnen kapot te schieten?

Klootschieten

Bij het klootschieten is het de bedoeling dat de teamleden om de beurt schieten. Door hard en zuiver te gooien probeer je de kloot zover mogelijk over de straat of pad te laten rollen. Op de plaats waar de kloot blijft liggen, schiet de volgende. De winnaar is de groep die bij terugkomst de route heeft afgelegd met het minste aantal worpen. Bij deze activiteit kunnen zonder bezwaar teams worden gevormd bestaande uit jongeren, ouderen, mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Sportieve kleding is gewenst, trim of wandelschoenen worden sterk aanbevolen. Bij eventueel wat slechter weer: denk aan regenkleding!

Shoot out

Arrow battle is de nieuwste rage! Na de film “The Hunger games” is het pijl en boog schieten razend populair. Nu kan jij bij Hill’s Bergharen naast het traditionele boogschieten ook een echt boogschietspel spelen tijdens de shoot out. Natuurlijk waarborgen we te allen tijde jullie veiligheid. Er wordt namelijk gewerkt met pijlen voorzien van speciale foampunten en aangepaste bogen. Daarbij krijgen alle deelnemers een gezichtsbeschermer op. Aanvullend nog een uurtje geweer en pistooschieten om het arrangement compleet te maken

openingstijden

E chopper, E-Fatbike , E-Beachcruiser verhuur is geopend  van dinsdag t/m zondag van 9.30-18.00 uur.

Ons paviljoen met terras aan het water is alleen geopend voor groepen tijdens events en feesten op afspraak. Hiervoor gelden aangepaste openingstijden.

Contact

Telefoon (tot 18:00)

06-43088291

 

Mail

hillsbergharen@kpnmail.nl

Adres

Stompendijk 9 6617KH Bergharen