Hill’s food & fun

Boek je allerleukste groepsuitje

Jong of oud, grote of kleine groep, zakelijk, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, voor iedere groep kun je bij Hill’s Food & Fun in Bergharen de leukste sportieve activiteiten en de meest originele groepsuitjes in Gelderland plannen. Doe je het liefst outdoor uitjes of doe je liever spelletjes binnen? Wij zorgen voor een leuke dag voor iedereen! Ons team stelt voor alle deelnemers een uniek programma samen om zo een onvergetelijk uitje in Maas en Waal te plannen. 

Wie bieden een uitgebreid aanbod van actieve en originele groepsuitjes in het Land van Maas en Waal voor zowel outdoor als indoor. Uitdagende sportieve activiteiten zonder dat er wordt ingeleverd op gezelligheid en plezier, daar staan we voor! Bovendien helpen wij je graag met het realiseren van een onvergetelijk uitje met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Stel je eigen uitje samen met activiteiten zoals een geweldige E-choppertoer, bubble voetbal, boogschieten of de befaamde Adventure Team Challenge. Als je van outdoor uitjes houdt zit je bij ons in ieder geval goed!

E-Chopper tour

Kom een E-chopper huren bij Hill’s Groepsuitje Bergharen (Gelderland) en waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige landschap in het zuiden van Gelderland. Toer over de mooie dijken of ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes… Maak kennis met de mooie omgeving door middel van een rou-te die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten tijdens het rijden met de E-chopper!

Kano varen

Tijdens het kanovaren in het Land van Maas en Waal over de Wetering is ontspanning en plezier gegarandeerd! Laat je meevoeren over de stroming van het water en geniet van de schitterende omgeving, een stukje natuur enkel zichtbaar vanuit de kano.

  • Vanaf 2 personen
  • Deze activiteit voor kleine en grote groepen duurt 1 tot 1,5 uur
  • Inclusief zwemvest

Vlot varen

Vier tonnen, acht palen en een hoop touw. Dit is al het materiaal wat u krijgt om met uw team een vlot te maken. Samenwerking is essentieel tijdens deze activiteit voor grote groepen. Daarom is deze activiteit perfect voor teambuilding. Afhankelijk van uw eigen vlotbouwvaardigheden wordt het de Titanic of de Vliegende Hollander! Dit is één van onze leukste uitjes voor grote en kleine groepen.

Katapult maken

Eerst nadenken, overleggen en met je team tot een bouwplan komen om vervolgens een katapult te bouwen. De onderdelen die je ontvangt zijn balken, touwen, elastiek en een bal. Vervolgens spelen we vangbal en moeten we met de katapult zo snel mogelijk ballen gaan schieten. Wie het eerst het aantal ballen vangt is winnaar.

Boogschieten

Laden, richten en schieten maar. Nu nog de roos raken of de ballonnen onder tijdsdruk kapot kunnen schieten. Boogschieten is onwijs leuk, maar ook gevaarlijk en moeilijk. Vandaar dat we altijd starten met een heldere uitleg. Als duidelijk is wat de veiligheidseisen zijn, kunnen we oefenen. Na wat oefen pijlen begint de wedstrijd. Wie weet als eerste de ballonnen kapot te schieten?

Arrowbattle

Arrow battle is de nieuwste rage! Na de film “The Hunger games” is het pijl en boog schieten razend populair. Nu kan jij bij Groepsuitje Bergharen naast het traditionele boogschieten ook een echt boogschietspel spelen tijdens de shoot out. Natuurlijk waarborgen we te allen tijde jullie veiligheid. Er wordt namelijk gewerkt met pijlen voorzien van speciale foampunten en aangepaste bogen. Daarbij krijgen alle deelnemers een gezichtsbeschermer op.

Blaaspijp Darts

Diep inademen en zo hard blazen als je kan! Indiana Jones deed het ook, dus het moet jou zeker lukken, toch? Deze activiteit zal je weer even mee terug nemen in de tijd. Weet je nog, een pvc buisje en de papieren pijltjes? En dan het liefste door de openstaande ramen schieten. Genieten! Nu mag je net iets professioneler aan de gang gaan. Als de korte instructie erop zit, mag je gaan richten! Wat een feest! 

openingstijden

Maandag & Dinsdag

Gesloten

Woensdag & Donderdag

16:00 – 20:00

Vijdag, Zaterdag & Zondag

12:00 – 20:00

Contact

Phone

0487-507283 info

0487-532090 bestellingen

 

Mail

hillsbergharen@kpnmail.nl

Adres

Stompendijk 9 6617KH Bergharen