Texas Redneck games

De gekste 10 kamp die je ooit zult doen!

Hoe verloopt een Texas Redneck Games uitje?

Onze outdoor instructeur ontvangt jullie in ons paviljoen en begint met de uitleg. Vervolgens worden de groepen ingedeeld en iedereen krijgt een overall. Als echte rednecks strijden jullie tegen elkaar in verschillende proeven.

 • Wieldop Frisbee Geen uitgebalanceerde aerodynamische plastic schijven voor watjes! Deze wieldoppen vliegen beter, verder en harder. Kies uit een breed assortiment Amerikaanse merken met af en toe een verdwaalde Japanner of zo.
 • Biervat Werpen Biervaten laden en lossen is een van de dagelijkse klusjes voor elke Redneck en er wordt daarom al heel jong mee begonnen. Man of vrouw iedereen helpt mee!
 • Redneck Touwtrekken Touwtrekken of op zijn Rednecks; Thug of War is een krachtmeting die overal in de wereld wordt gedaan, Tussen twee teams of individueel. Natuurlijk hebben de Rednecks hier weer een eigen draai aan gegeven om het net even spannender te maken.
 • Boomstam zagen Geen hamburgers zonder vuur en geen vuur zonder hout. Gelukkig zijn onze Rednecks allemaal volleerde houthakkers en maken ze van de grootste boomstammen binnen de kortste keren bruikbare houtblokken.
 • Redneck Hockey Hockey zoals wij dat doen in Europa is voor een Redneck een lachertje. Te serieus, te weinig actie, te weinig ongelukken en te weinig bier. En met die sticks, daar kun je toch veel leukere dingen mee doen ? Hockey met een leuke twist!
 • Badkuip race De meeste Rednecks hebben geen zin in water halen en dat soort onzin. Maar ja zonder water geen bier en dat is toch echt het einddoel! Voor bier en Hot Dogs vliegen ze over elke hindernis. Logisch dat er zo een nieuw Olympisch onderdeel is ontstaan.
 • Buikschuiven Een van de favoriete onderdelen van de redneckgames. Soppen, glijden, wie gaat het snelst naar de boei en weer terug?
 • Bakvissen Wie kan het snelst met je hoofd onder water alle voorwerpen uit de bak vissen?
 • Beerpong
 • Beercan Shooting Wie kan de meeste bierblikjes raken met luchtbuks of pistool?
 • Redneckauto maken Wie maakt het snelst een rijdende auto en legt het parcours af

Tussendoor is er een pauze voor een drankje en om even bij te komen van de strijd.

Je kunt nat of vies worden

Neem een extra setje schone kleding en een handdoek mee.

Kosten per persoon: € 27,50

Minimum aantal deelnemers: 8

Tijdsduur: 2 uur incl. pauze drankje

Openingstijden

E chopper, E-Fatbike , E-Beachcruiser verhuur is geopend  van dinsdag t/m zondag van 9.30-18.00 uur.

Ons paviljoen met terras aan het water is alleen geopend voor groepen tijdens events en feesten op afspraak. Hiervoor gelden aangepaste openingstijden.

Contact

Telefoon

06-43088291 (tot 18:00)

 

Mail

hillsbergharen@kpnmail.nl

Adres

Stompendijk 9 6617KH Bergharen